Voetbalgolf

 

Voetbalgolf is een outdoor activiteit waarbij je de bal in zo min mogelijk
schoppen in de hole moet zien te krijgen. Het wordt gespeeld op het terrein van Sourcy Center. Iedereen speelt met een eigen bal. Voor de jeugd zijn er lichtere ballen dan voor volwassenen.
Er wordt individueel gespeeld maar je loopt in een groep. Je speelt de bal om de beurt. Degene waarvan de bal het verst weg ligt van de hole mag als eerste schoppen.

• Het startpunt van een hole is binnen 1 meter rondom het gele balletje met het
hole nummer erop. Dit ligt veelal in de buurt van het vorige eindpunt.
• Het eindpunt van een hole is daar waar de rode vlag staat met het holenummer.
• De score per hole noteer je op het formulier. Aan het eind worden de scores van 15 holes bij elkaar opgeteld om tot een totale eindscore te komen. Degene met de laagste score heeft gewonnen.
• Zodra de bal in de sloot beland, noteer je 1 extra schop (strafpunt).
• De bal dient gespeeld te worden vanaf de plek waar hij terecht gekomen is.
• Volg nauwlettend de omschrijving van de weg die de bal moet afleggen naar het eindpunt van een hole.

Kosten: € 8- p.p. incl. een consumptie.

Voetbalgolf is een op zichzelf staande activiteit maar is ook geschikt om te combineren met een andere in- of outdoor activiteit. Ook als invulling voor een kinderfeestje erg leuk! Vraag naar de mogelijkheden.

 

Frisbeegolf

Frisbee Golf is de frisbee variant van golf. De speler moet een bepaald traject in zo min mogelijk worpen afleggen met een frisbee. Het doel is de polehole. Dit is een ronde metalen mand op een standaard. Boven de mand zijn loshangende kettingen aangebracht, die de frisbee in de vlucht stoppen en in de mand doen belanden. Frisbee Golf wordt gespeeld op het terrein naast Sourcy Center. Geschikt voor jong en oud. Er zijn 9 poleholes. Tijdsduur: ca. 1 uur.

Tarief: € 8- p.p. incl. een consumptie

Zegendijk 3a Zieuwent     Tel: 0544 - 352222     E-mail: info@sourcycenter.nl

Website door Red Frog