Arrangement

20 - 60 personen
5 uur All inclusive arrangement
€ 63,- p.p.


2 uur Diner Chicago Grill
2 uur Spelshow naar keuze* inclusief begeleiding
1 uur Naborrelen


5 uur onbeperkt consumpties, binnenlands gedestilleerd

* Keuze spelshow:

*Wie is de Mol

Het spel "Wie is de Mol" is meer dan een gewoon spelprogramma. Enerzijds moeten de spelkandidaten goed samenwerken om de opdrachten te laten slagen, terwijl zij aan de andere kant elkaar niet mogen en kunnen vertrouwen! "Wie is de Mol" binnen uw groep? Een spel voor 20-60 personen dat hoofdzakelijk in teams van 8-10 personen gespeeld kan worden. Men gaat met elkaar de competitie aan en wordt getest op creativiteit, doortraptheid, samenwerking, handigheid en slimheid, want er wordt gespeeld om geld! Maar ...er bevinden zich mollen tussen de deelnemers, die saboteren en ervoor zorgen dat geld niet verdiend wordt of gewoon verdwijnt. Aan de anderen de taak de mollen te ontmaskeren tijdens de opdrachten (binnen en/of buiten) Uiteindelijk gaat het er om wie het meeste geld verdiend of verzameld heeft.
Opdrachten: tijdens het spel moeten een aantal opdrachten volbracht worden, waarin de creativiteit, het denkvermogen, het vermogen tot samenwerking en andere vaardigheden getest worden.

* Jongens tegen de Meisjes

Het moet er toch maar eens een keertje van komen met uw collega’s of vriendengroep. Elkaar eens goed de waarheid vertellen, wat vindt u nu eigenlijk van het andere geslacht? Is het wel zo erg dat mannen alles laten slingeren en dat vrouwen maar niet kunnen stoppen met over alles willen praten…U herkent al iets? Dan wacht u een bijzondere en vooral hilarische avond met veel herkenningen, erkenningen, maar natuurlijk vooral veel ontkenningen! Durft u de verschillen onder ogen te zien? De mannen en vrouwen worden opgedeeld in een vrouwen- en mannenteam. Laat maar horen welke yell we hebben mannen! En de vrouwen..? Gejoel vanuit de mannenhoek? Nu al….? Dat belooft wat! De grote M/V quiz zal gaan bewijzen wie er nu eigenlijk slimmer zijn, wie kunnen er beter parkeren? Houden mannen echt wel meer van seks dan vrouwen? Of is ook dat maar een fabeltje? De vragen worden gesteld door onze professionele quizmaster zonder enige vooroordelen of voorbedachte rade. Alles gaat eerlijk zolang er maar fair en niet onder de gordel wordt gespeeld!

* Mens erger je wel

De "Mens erger je wel Quiz" staat garant voor 2 uur ergernis, maar dan wel op die manier dat je na het spel denkt, oh ja, het is erger je wel haha!!
Wij gaan in dit spel de meest simpel lijkende dingen doen waarbij het oh zo makkelijk lijkt! Onze Frau dokter Schwans Spritzen staat voor u klaar om dit in goede banen te leiden, hetgeen op zich al een vermaak is. Elke opdracht is nog gekker en hoe meliger u wordt, des te feestelijker we eindigen.
Uw gezelschap wordt opgedeeld in 2 strijdende teams, waarvan er eentje er met de ‘mens erger je "WEL" hoofdprijs vandoor gaat. Speel deze hilarische quiz en beantwoord de komische vragen, luister naar de gekke muziekfragmenten en hé maat rol het balletje of puzzel tot het kwartje valt!

* Tijd is geld Show

Teamspirit, een goede onderlinge verhouding en samenwerking is nodig bij deze Tijd is Geld Show. Wie niet oplet raakt alles kwijt.
Verschillende spellen en (intelligentie-) testjes dient u te doorstaan waarbij in teamverband zoveel mogelijk nepgeld dient te worden verdiend. Dit alles onder grote tijdsdruk. Hoe sneller het team, hoe sneller er geld gemaakt kan worden. Immers Tijd is Geld ! En wie weet is het nepgeld om te zetten naar echte valuta. Onder de winnaars verdelen wij enkele krasloten. Meer geld meer kans. Met de spellen die gespeeld worden heeft u het hele lichaam nodig. Wij beginnen boven aan bij de hersenen en eindigen bij de voeten. U zult begrijpen hoe lager wij komen hoe gekker de spellen.

Chicago Grill

Chicago Grill

Chicago Grill

Zegendijk 3a Zieuwent     Tel: 0544 - 352222     E-mail: info@sourcycenter.nl

Website door Red Frog