Chicago Grill

Chicago Grill is een "all you can eat" Grill restaurant. Gasten, jong en oud kunnen hier twee uur lang onbeperkt aan je eigen tafel vlees, vis en vegetarische producten grillen. Het restaurant is voor iedereen toegankelijk en is uitermate geschikt voor zowel kleine als grote groepen. De luxe en trendy sfeer leent zich ook prima voor een gezellig en romantisch diner voor twee.U iteraard zijn kinderen van harte welkom, het aanbod van zowel het eten als activiteiten is zeer geschikt voor een etentje met de kleinsten.

Uitgebreid grillen bij Chicago Grill met heerlijke verse producten

* Een voorgerechtenbuffet met luxe broden, verse kruidenboter en twee heerlijke soepen
* Onbeperkt grillen met zes verschillende soorten vlees, twee verschillende soorten vis, verse frites en gebruik van ons saladebuffet met verse salades, groene garnituren en diverse sauzen
* Het Chicago Grill ijsbuffet met diverse ijssoorten, chocolade, diverse sauzen en slagroom


Openingstijden & Tarieven


* Zaterdag of zondag: vanaf 16.00 uur
Overige dagen op aanvraag met een minimum van 15 personen.

2 uur onbeperkt grillen: € 24,50 p.p.
Kinderen 7 t/m 12 jaar: € 15,-
Kinderen 2 t/m 6 jaar: €10,-

Kinderen t/m 1 : Gratis

Reserveren

Reserveren in de zomerperiode is noodzakelijk, reserveren buiten de normale openingstijden is mogelijk, dit kan alleen in overleg. Een dieet of allergie? Geef dit aan bij de reservering en wij bespreken de mogelijkheden met u. Voor vegetariërs hebben wij een alternatief met vleesvervangers.

Arrangementen en groepen

Chicago Grill en Sourcy Center zijn de perfecte combinatie voor een complete avond uit. Voor al uw feestelijke gelegenheden maken wij graag een invulling naar aanleiding van uw specifieke wensen. U kunt een diner bij Chicago Grill combineren met diverse activiteiten, een spelshow of een compleet feest in een feestzaal naar keuze. Groepen boven de dertig personen mogen altijd 2,5 uur lang onbeperkt grillen voor de vaste lage prijs.


Chicago Grill Arrangement

Wij hebben diverse arrangementen in combinatie met Chicago Grill, kijk hier voor de arrangementen.


Weekend Special bij Chicago Grill
 

Op zondag is het altijd feest bij Chicago Grill. Al onze gasten mogen dan gratis en onbeperkt gebruik maken van onderstaande faciliteiten* tijdens openingsuren. Willen de kinderen lekker spelen tijdens het eten, dit is geen enkel probleem, vanaf binnenkomst staan de activiteiten klaar!
* Speedsoccer - Luchtkussen - Speeltoestel - Formule 1 racewagen - Lasergame - Playstations - Airhockeytafel

Kinderen en volwassenen zullen zich nooit vervelen en de ouders kunnen heerlijk 2 uur genieten van de grill specialiteiten. Na het diner kunnen de gasten nog nagenieten van een drankje aan de bar of op het terras. Maak je gebruik van ons restaurant, mag je zolang je wilt genieten van bovenstaande activiteiten.

 

Chicago Grill

Chicago Grill

Chicago Grill

Zegendijk 3a Zieuwent     Tel: 0544 - 352222     E-mail: info@sourcycenter.nl

Website door Red Frog