Chicago Grill

Chicago Grill is een "all you can eat" Grill restaurant, het restaurant is gesitueerd in ons sport en partycentrum. Het restaurant is toegankelijk voor groepen vanaf 15 personen. 

Gasten, jong en oud kunnen hier twee uur lang onbeperkt aan je eigen tafel vlees, vis en groenten grillen. De luxe en trendy sfeer leent zich prima voor alle gelegenheden, familiedagen, personeelsfeesten, teamuitje etc. Uiteraard zijn kinderen van harte welkom, het aanbod van zowel het eten als activiteiten is zeer geschikt voor een uitje met de kleinsten. Het eten bij Chicago wordt altijd gecombineerd met activiteiten naar keuze.

Grillen bij Chicago Grill:
* Een voorgerechtenbuffet met luxe broden, verse kruidenboter en twee heerlijke soepen
* Onbeperkt grillen met vijf verschillende soorten vlees, witvis en diverse grillgroenten
* Daarbij serveren we heerlijke verse frites met meerdere koude sauzen
* Dessertbuffet met 4 smaken schepijs, waterijsjes, sauzen, dips en slagroom


Openingstijden

Op aanvraag, minimum is 15 personen.

Reserveren

Reserveren is noodzakelijk en kan in principe altijd in overleg. Een dieet of allergie? Geef dit aan bij de reservering en wij bespreken de mogelijkheden met u. Voor vegetariërs hebben wij een alternatief met vleesvervangers.

Arrangementen en groepen

Chicago Grill en Sourcy Center zijn de perfecte combinatie voor een complete avond uit. Voor al uw feestelijke gelegenheden maken wij graag een invulling naar aanleiding van uw specifieke wensen. U kunt een diner bij Chicago Grill combineren met diverse activiteiten, een spelshow of een compleet feest in een feestzaal naar keuze. 


Chicago Grill Arrangement

Wij hebben diverse arrangementen, kijk hier voor de standaarsd arrangementen. Standaard zit bij ons inbegrepen, het speedsoccerveld, luchkussen en speeltoestellen.

Chicago Grill

Chicago Grill

Chicago Grill

Zegendijk 3a Zieuwent     Tel: 0544 - 352222     E-mail: info@sourcycenter.nl

Website door Red Frog